Новини

"Подарунки на передову": у Вінниці "Пласт" збирає речі для українських воїнів

8 грудня 2020, 10:06

До 13 грудня вінничани можуть передати захисникам теплі речі, ліки від застуди та солодощі.

Вінницькі пластуни розпочали збір подарунків для українських воїнів на передовій. Ця ініціатива стала традиційною і відбувається у грудні вже протягом 6 років. Окрім подарунків, пластуни повезуть на Схід Вифлеємський вогонь миру, аби передати його воїнам української армії та громадам прифронтових містечок українського Донбасу. Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГО "Вінницький Пласт".

Активісти закликають вінничан приєднатися до акції. Передати можна солодощі, фрукти, печиво, чай, каву, цигарки, теплі речі (шапки, рукавиці, шкарпетки), ліки від застуди, українські прапори, книги. У кого немає можливості купити подарунок, можна написати листа подяки.

"Цього року маємо амбітні плани - щонайменше з 10 підрозділами поділитися теплом вифлеємського світла і подарунками від св. Миколая", - зауважив представник "Пласту" Олег Вдов'як.

Зауважимо, до акції цьогоріч долучився Вінницький обласний молодіжний центр "Квадрат". Тому подарунки можна приносити туди або в приміщення Вінницького Пласту до 13 грудня - у робочі дні до 19.00, а у вихідні з 10.00 до 18.00.

Також охочі можуть перерахувати кошти, які будуть використані на бензин та лампадки для вогню, пересилку зібраних подарунків на Схід та інші організаційні витрати. Гроші надсилайте координатору акції у Вінниці Анастасії Бондар. Номер карти 5168 7453 0133 0681 (Бондар Анастасія Сергіївна). 

 

Поділитися :