Новини

"Пограбування в аптеці": двоє молодиків викрали в пенсіонера пакет з документами та грошима

18 березня 2021, 11:04

Наразі підозрюваних перевіряють на причетність до аналогічних злочинів.

Як повідомляють на сайті Національної поліції у Вінницькій області, близько 16.00 години 17 березня до поліції з повідомленням про злочин звернувся 60-річний житель обласного центру. Він повідомив, що в приміщенні аптеки по вулиці Привокзальній його пограбували двоє невідомих чоловіків. Зловмисники відібрали у нього пакет, у якому знаходились майже 2000 гривень, паспорт та банківські картки.

"В ході проведення розшукових заходів працівники поліції затримали підозрюваних на території місцевого автовокзалу. Ними виявились 26-річний вінничанин та його 32-річний спільник без постійного місця проживання. У зловмисників поліцейські вилучили документи потерпілого та частину коштів", - розповів начальник Відділу поліції № 1 Вінницького районного управління поліції Юрій Голуб.

Підозрювані затримані у процесуальному порядку та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Слідство розпочало кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення зловмисникам загрожує покарання до 6 років ув’язнення.

Поділитися :