Новини

Поліцейські Вінниччини викрили зловмисницю, яка обікрала літню жінку

15 вересня 2022, 11:39

Поліцейські затримали 33-річну жительку Калинівки, яка розраховувалась у магазинах чужою банківською карткою та витратила майже 6000 гривень.

Як повідомляють на Фейсбук-сторінці Нацполіції Вінницької області, 14 вересня правоохоронці ідентифікували жінку та встановили місце її перебування, завдяки записам з камер відеоспостереження. 

Повідомлення про злочин правоохоронці отримали 14 вересня від 76-річної жительки Калинівки, яка помітила відсутність майже 6000 гривень та банківської картки після перевірки додатка банк онлайн. Ці кошти були витрачені у місцевих магазинах 12 та 13 вересня, хоча потерпіла ніяких покупок не здійснювала, -  йдеться у дописі.

Працівники кримінальної поліції встановили зловмисницю та вилучили банківську картку потерпілої за місцем проживання підозрюваної. Причетною до злочину була 33-річна місцева жителька, яка 12 вересня знайшла банківську картку потерпілої та залишила її собі. Маючи можливість повернути картку до відділення банку, зловмисниця продовжила витрачати чужі гроші.

Розпочато досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статі передбачає покарання до 8 років ув’язнення. 

Поділитися :