Новини

Поліцейські вінничини затримала зловмисника, який викрав з магазину 36000 гривень

13 жовтня 2022, 10:41

За такий злочин правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Як повідомляють на сайті ГУ Нацполіції у Вінницькій області, 12 жовтня працівники Гайсинського районного управління поліції встановили та затримали жителя Тростянецької територіальної громади, який обікрав місцевий торговельний заклад.

До поліції з повідомленням про злочин звернулася власниця магазину та розповіла, що невідома особа проникла до приміщення її магазину, звідки викрала гроші.

Під час проведення розшукових заходів та перегляду відео з камери відеоспостереження поліцейські встановили особу, причетну до вчинення злочину. Ним виявився 31–річний місцевий житель. Чоловік раніше судимий за майнові злочини, - розповів начальник Відділення поліції № 2 Гайсинського районного управління поліції Віталій Деркач

У скоєному зловмисник зізнався та повідомив, що частину грошей він витратив на власні потреби.

Правопорушник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За цим фактом слідством відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка), що передбачає до 8 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання щодо повідомлення чоловікові про підозру та обрання йому запобіжного заходу. Розслідування триває, - йдеться у повідомленні.

Поділитися :