Новини

Поліцейські встановлюють обставини двох ДТП, що стались у Вінниці за вихідні

1 квітня 2024, 11:35

Триває досудове розслідування кримінальних проваджень.

Як зазначається в тг-каналі Поліції Вінницької області, одна з ДТП сталась 30 березня на перехресті вулиць Богдана Ступки та Київська. За попередньою інформацією, 34-річний водій автомобіля Mitsubishi під час виконання маневру лівого повороту скоїв наїзд на жінку. Вона рухалась по регульованому пішохідному переході на дозволений сигнал світлофора. Внаслідок аварії 54-річна місцева жителька отримала травми та була госпіталізована.

Ще одна автопригода сталась 31 березня близько 15:50 по вул. Лебединського. Попередньо встановлено, що водій автомобіля Opel здійснив виїзд за межі проїжджої частини, де зіткнувся з автомобілями ЗАЗ Lanos і Chrysler PT Cruiser та причепом, які розташовувались у дворі будинку.

"За вказаними фактами слідчі проводять досудове розслідування кримінальних проваджень за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років", - кажуть у поліції.

Фото: Поліція Вінницької області 

Поділитися :