Новини

Поліція викрила двох вінничан, які торгували боєприпасами та психотропними речовинами

18 червня 2024, 14:59

Зловмисникам загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна. Наразі вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Як повідомляють на сайті ГУНП Вінниччини, двох вінничан віком 43 та 50 років затримали "на гарячому", коли ті хотіли продати дві гранати та 400 набоїв калібру 5.45 мм. Зловмисники мали намір отримати за збуте озброєння понад 16 тисяч гривень. Крім того, чоловіки також викриті й у розповсюдженні амфетаміну на території міста Вінниця.

Під час обшуку в помешканнях фігурантів, правоохоронці знайшли канабіс, амфетамін, гранати , майже дві сотні набої різного калібру, споряджений магазин від автоматичної зброї, гроші, мобільний термінал та інші речові докази.

"Наразі слідчі проводять досудове розслідування за ч. ч. 1, 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Обом затриманим повідомлено про підозру. Суд обрав їм запобіжний захід - тримання під вартою", - коментують у поліції.


Фото: ГУНП Вінниччини

Поділитися :