Новини

Поліція Вінниччини продовжила впровадження унікальної підготовчої програми «Кадетський корпус поліції»

31 березня 2023, 10:35

Третій рік поспіль молодь безкоштовно навчатиметься у єдиному в Україні «Кадетському корпусі поліції».

Як повідомляють на сайті поліції, 30 березня понад 500 учнів випускних класів познайомились із роботою поліцейських підрозділів та обрали той напрям, який їм довподоби. Присутні оглянули презентаційні локації, познайомились зі спеціальним поліцейським оснащенням, сучасним озброєнням та технікою, також дізнались як долучитись до проєкту.

Завдяки підтримці обласної та місцевої влади, третій рік поспіль проєкт «Кадетський корпус поліції» є безкоштовним. Кадети забезпечуються одностроєм та усім необхідним для навчання та підготовки.

Навчання триватиме на базі ХНУВС, де є новітнє оснащення, сучасні спортивні зали та фаховий викладацький колектив. Найкращі поліцейські тренери та інструктори навчатимуть кадетів за сучасними методиками.

Для дітей поліцейськими організовано демонстрацію 10 локацій. Спецпризначенці, кінологи, криміналісти, кіберполіцейські, патрульна поліція та поліція охорони демонстрували спецтехніку, яка ними використовується та розповідали про специфіку своєї роботи. Оснащення, технічні та інші засоби, що застосовують поліцейські у службовій діяльності, будуть використовуватись й під час навчання кадетів. Кожен міг не лише побачити все на власні очі, а й приміряти спецзасоби, посидіти у службовому авто.

Кадетів пригощали й «Курсантською кашею».

До старту навчання третього набору «Кадетського корпусу поліції» залишилось кілька днів. Долучитись можуть охочі хлопці та дівчата, які є учнями випускних класів навчальних закладів регіону.

Додаткову інформацію про умови вступу та навчання можна отримати в рекрутинговому центрі ГУНП, каб. 111, за адресою: вул. Театральна, 10 м. Вінниця або за телефонами (0432) 59-42-22; (067) 430-52-67, (050) 280-22-20.

Поділитися :