Новини

Поліція Вінниччини розшукала вбивцю, що переховувався від слідства 10 років

27 квітня 2023, 10:25

Підозрюваний перебував у розшуку не лише за вчинення навмисного вбивства, а й за розбійний напад. Затриманому загрожує до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Поліція Вінничини повідомляє, що 48-річний затриманий вчинив злочин 1 вересня 2013 року в селі Куна Гайсинського району. Зловмисник обдурив 79-річну жінку, сказавши, що в нього зламався автомобіль і попросився до неї переночувати, поки його полагодять. Він зв’язав пенсіонерку скотчем, почав її жорстоко бити та вимагати гроші. Забравши у потерпілої усі її заощадження (близько 1000 гривень), розбійник втік і залишив жінку помирати. Через три дні її тіло знайшли сусіди.

Фото: Головне управління Поліції у Вінницькій області

Особу підозрюваного у вбивстві правоохоронці встановили відразу. Розуміючи, що його шукають, уродженець Тернопільської області почав переховуватися від покарання та постійно змінював місце проживання. 

"Йому заочно повідомили про підозру за двома статтями КК України (п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій)) та оголосили у розшук. 25 квітня зловмисника затримали у м. Івано-Франківськ. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання", - кажуть у поліції.

Поділитися :