Новини

Поліція Вінниччини видворила за межі України іноземця, судимого за вбивство неповнолітньої

11 березня 2024, 12:17

41-річний громадянин Республіка Молдова на Вінниччині відбував покарання за вчинення особливого тяжкого злочину. У 2014 році він задушив 15-річну дівчину і заховав її тіло в очереті.

Як повідомляють на сайті ГУНП Вінниччини, після закінчення строку відбування покарання працівники поліції спільно з іншими профільними службами забезпечили видворення іноземця за межі країни, пишуть на сайті ГУНП України у Вінницькій області.

"Оперативники Управління міграційної поліції та Управління стратегічних розслідувань перед закінченням майже десятирічного терміну відбування покарання, підготували та направили до Управління державної міграційної служби матеріали щодо примусового видворення іноземця з подальшою забороною в’їзду на територію нашої держави", - кажуть у поліції.

Рішення про примусового його видворення за межі України з одночасною забороною на в’їзд до України терміном на 5 років було прийнято 8 березня.

Оперативники Управління міграційної поліції та Управління стратегічних розслідувань спільно з працівниками УДМС відразу забезпечили виконання цього рішення і іноземця було видворено за межі країни через міжнародний пункт пропуску “Могилів - Подільський - Отач”.

Поділитися :