Новини

Поліція Вінниччини використовуватиме оновлені мобільні банківські термінали

12 жовтня 2020, 17:25

Водій матиме вибір: оплатити штраф на місці пригоди через мобільний термінал, або, отримавши постанову, протягом 15 робочих днів в установі банку. 

Як розповів "Місту над Бугом" Віктор Постоловський – старший інспектор пресслужби управління патрульної поліції Вінниці, послуга оплати штрафу водіями за порушення правил дорожнього руху, за допомогою мобільних терміналів існувала і раніше, але поліцейські Вінниччини почали використовувати під час роботи оновлені мобільні банківські термінали. Водії зможуть за бажанням оплатити штрафи за порушення  правил  дорожнього руху на місці його вчинення,  а  у  відділі контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи обласного главку поліції, громадяни зможуть розрахуватись за послуги без відвідування банку.  

Чотирма  мобільними терміналами користуються під час служби поліцейські груп реагування патрульної поліції. Зокрема, по одному у Вінницькому районному відділенні та Могилів-Подільському відділі поліції. У Немирівському – два, один з яких на стаціонарному пості поліції.  Тепер екіпажі користуються оновленими терміналами.

«За один день майже п'ятдесят або сімдесят відсотків постанов, які були складені певним екіпажем, вони можуть бути, проплачені через термінал, а на інший день може бути ні одної. Тобто, тут конкретної статистики я не можу вам сказати. Ми завжди пропонуємо людям, а це вже залежить від бажання людини. Ми завжди раді, якщо у вас є така можливість, то забезпечити саме терміналом не проблема, щоб людина проплатила яка порушила, а це вже її особистий вибір чи вона хоче проплатити його на місці чи вона хоче зробити це пізніше, оскільки згідно законодавства у нього є п'ятнадцять робочих днів на здійснення цієї операції», - зауважив Віктор Постоловський  

Поділитися :