Новини

Поліція Вінниччини виявила іноземця, який понад три роки незаконно перебував на території України

26 червня 2024, 10:51

25-річний громадянин Індії прострочив посвідку на тимчасове перебування ще в 2021 році, однак, він проігнорував рішення та у вказаний термін не залишив територію України.

Як повідомляють на сайті ГУНП Вінниччини, незаконного мігранта виявили 24 червня. Як з'ясувалося, посвідку про тимчасове перебування в Україні в 25-річному громадянину Індії скасували ще в 2021 році. Однак він проігнорував рішення державної міграційної служби та залишився в Україні. 

"Відносно чоловіка склали протокол про вчинення адміністративної відповідальності, передбачного ч. 1 ст. 203 КУпАП (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні й транзитного проїзду через територію України). Відносно нього прийнято рішення щодо примусового його видворення за межі України з одночасною забороною на в’їзд до України терміном на 5 років", - коментують у поліції.

До вирішення питання про екстрадицію чоловік перебуватиме у пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні ДМС України.


Фото: ГУНП Вінниччини

Поділитися :