Новини

Поліція Вінниччини затримала жителя столиці, який обікрав мийку самообслуговування

10 червня 2024, 15:01

Вінницькі оперативники затримали 32-річного чоловіка в Києві, куди той втік після скоєння злочину. 

Як інформують на сайті ГУНП Вінниччини, повідомлення про подію надійшло поліції вранці 8 червня від працівника автомийки самообслуговування в смт Стрижавка. 

Оперативники відразу почали слідчі дії з встановлення особи причетної до злочину. 

Камери відеоспостереження, встановлені на мийці, зафіксували момент крадіжки. Чоловік за допомогою викрутку зламав розрахунковий термінал і викрав понад 10 000 гривень. Правоохоронці ідентифікували чоловіка та встановили автомобіль, на якому він пересувався.

Зловмисником виявився 32-річний неодноразово судимий житель м.Київ. Дев’ятого червня грабіжника, якого лише у квітні цього року визнали винуватим у вчиненні крадіжки й призначили умовне покарання, затримали в Києві.

"Раніше неодноразово судимому за майнові злочини затриманому, слідчі Відділу поліції № 3 Вінницького райуправління повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу в України. Зловмиснику, який до обрання запобіжного заходу перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання, загрожує до 8 років позбавлення волі", - коментують у поліції


Фото: ГУНП Вінниччини

Поділитися :