Новини

Поліція затримала раніше судимого вінничанина, який вбив знайомого ніжкою від стільця

24 червня 2024, 11:27

47-річний зловмисник намагався втекти з місця злочину зі своєю сестрою, але зрозумівши, що та не може бігти відлупцював і її.

Як повідомляють на сайті ГУНП Вінниччини, фатальний конфлікт стався 19 червня під час розпиття спиртного в помешкані 56-річного постраждалого. 

Він, близько третьої ночі, запросив до себе товариша з його сестрою. Під ранок між чоловіками виник конфлікт і гість ніжкою від стільця до смерті побив господаря. Після скоєного зловмисник вирішив втекти з місця події та забрати із собою сестру. Однак жінка була не в змозі йти через стан сп’яніння, тому фігурант відлупцював і її.

Про подію поліції повідомили сусіди. 47-річного зловмисника оперативники розшукали на березі річки в іншому районі міста, де він відпочивав зі знайомим. За силової підтримки спецпідрозділу КОРД чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Відомо, що затриманий раніше притягувався до кримінальної відповідальності за різні злочини та провів за ґратами понад 18 років.

"За цим фактом слідчі проводять досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру. Йому загрожує черговий термін покарання – до 15 років в’язниці", - коментують у поліції.


Фото: ГУНП Вінниччини

Поділитися :