Новини

Поліція затримала вінничанина, який робив "закладки" з PVP-сіллю

19 липня 2024, 15:03

У 25-річного жителя обласного центру вилучили понад пів сотні згортків з α-PVP. Молодику загрожує до 10 років за ґратами.

Як повідомляють на сайті ГУНП Вінниччини, чоловіка затримали 17 липня біля озера по вул. Пирогова. У зловмисника виявили згортки з PVP-сіллю, а під час обшуків в його квартирі – також замотані клейкою стрічкою закладки з кристалічною речовиною білого кольору. 

Крім цього, у "закладчика" правоохоронці вилучили мобільний телефон з фото місць розташування схованок із психотропами, які він встиг розкласти по місту. Усі схованки поліцейські знайшли та вилучили загалом 51 закладку.

Відомо, що затриманий раніше притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини.

"Наразі правопорушник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі, за процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури, повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу", - коментують у поліції.


Фото: ГУНП Вінниччини

Поділитися :