Новини

Повалені дерева та пошкоджені рекламні банери: на Вінниччині рятувальники ліквідували наслідки негоди

18 серпня 2021, 09:44

Аварійно-рятувальні роботи проводили в чотирьох районах області.

Як інформують на сайті ГУ ДСНС України у Вінницькій області, 17 серпня внаслідок поривчастого вітру в чотирьох районах області рятувальники провели аварійно-рятувальні роботи з ліквідації наслідків негоди.

Так, о 19:27 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в с. Заможне Жмеринського району внаслідок негоди на проїжджу частину впало дерево. Прибувши на місце події, особовий склад ДПРЧ-15 м. Бар розкряжував повалене дерево та прибирав гілля з автошляху.

"Того ж вечора бійці ДСНС прибрали загалом 13 дерев, а саме: в обласному центрі на вул. П.Запорожця, Келецькій, 3-му проїзду Карбишева, просп. Космонавтів, вул. Маяковського, вул. М.Оводова, вул. А.Первозванного, вул. Некрасова, вул. 600-річчя", – повідомляють надзвичайники.

Окрім того, рятувальники зняли пошкоджений вітром рекламний банер на рівні другого поверху однієї з будівель на вул.Соборній, що міг спричинити обрив ліній електропередач.

Подібні виїзди здійснили цього вечора також у Хмільницькому, Жмеринському та Могилів-Подільському районах Вінницької області.

Загалом до проведення даних робіт від ДСНС залучили 56 чоловік особового складу та 14 одиниць спецтехніки.

Поділитися :