Новини

Працівники Муніципальної варти разом з містянами провели у Вінниці три толоки

26 вересня 2023, 10:41

Вінничани прибрали сміття на території Вишенського озера, лісового масиву в районі Бучми, а також з паркової зони по вулиці Гетьмана Мазепи.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, до толоки приєдналось близько 80 небайдужих вінничан - прихожан Вінницького обласного управління обʼєднаної церкви християн Віри Євангельської. Представники релігійної громади вже не вперше збираються на таких заходах. 

Разом з працівниками Муніципальної варти зібрали 135 мішків сміття із територій Вишенського озера, лісового масиву в районі Бучми, а також з паркової зони по вулиці Гетьмана Мазепи. Це були пляшки, поліетиленові пакети та інші речі, які, на жаль, деякі відпочивальники залишають на природі.

“Разом нам вдалося швидко організуватися і навести порядок на цих локаціях. Одне прибирання триває в середньому близько півтори-дві години, все зібране сміття забрали працівники служби “Ековін”. Хочу закликати вінничан прибирати після себе, щоб не засмічувати території громадського користування. Потрібно поважати роботу комунальних служб та дбайливо ставитися до природи”, – наголосив начальник КП “Муніципальна варта” Віталій Чигур.

Щоб зробити місто охайнішим, толоки у Вінниці проводять регулярно. За сприяння міської ради подібні заходи часто відбуваються поблизу малих річок Вінниці, а також на прибережній зоні головної водної артерії міста – Південного Бугу. 

ї


Фото: Фейсбук-сторінка "Муніціпальна варта м. Вінниця"

Поділитися :