Новини

Представникам турсфери Вінниці вручили відзнаку #SafeTravels

17 лютого 2021, 16:03

Всеукраїнський конкурс наприкінці 2020 року провела Національна туристична організація України.

Як розповів "Місту над Бугом" директор департаменту маркетингу міста та туризму Олександра Вешелені, конкурс проводився з метою зменшення негативних наслідків поширення пандемії COVID-19 на сферу туризму та гостинності України. Для участі у ньому запрошувалися всі соціально відповідальні та безпечні туристичні об'єкти. Конкурс має наметі популяризувати безпечні подорожі Україною серед туристів.

"Цей конкурс був ініційований Національною туристичною організацією України, яка в партнерстві з Всесвітньою радою подорожей та туризму переклала українською стандартні протоколи безпеки, які розроблялися перші місяці пандемії ще в 2020 році. Для того щоб популяризувати безпечні подорожі і відповідальність бізнесу перед туристами, якраз і було запропоновано провести такий конкурс серед усіх українських закладів у різних категоріях та номінаціях, зокрема, "Найбезпечніший туроператор", "Заклад розміщення" тощо. І від Вінниці після нашого запрошення подалося найбільше серед усіх українських міст і регіонів закладів, а саме 16. Всі вони запровадили в своїх закладах світові протоколи безпеки", - розповів Олександр Вешелені.

Відзнаки переможцям вручали заступник міського голови Андрій Очеретний та директор департаменту маркетингу міста та туризму Олександр Вешелені. Зокрема переможці отримали відзнаки з невеличким подарунковим комплектом для забезпечення санітарних та безпекових норм в епоху пандемії. Зокрема це декілька плакатів, які в формі інфографіки розповідають про заходи безпеки, брендовані санітайзери, які можна буде розміщувати у закладах гостинності, а також фірмові наліпки.

"Це набір дуже цікавих брендованих ароматизованих санітайзерів, які насправді є дуже класними аксесуарами в тих закладах, які приймають туристів. Вони можуть бути індивідуально поставлені в номер, і вони дійсно стильні. І також декілька наліпок, які дозволяють встановлювати безпечні відстані. Вони підкреслюють на світовому рівні, що цей заклад відповідально ставиться до прийому туристів", - відзначив Олександр Вешелені.

Відтепер ці організації входять до переліку найкращих безпечних туристичних об'єктів України. Цей результат доводить, що вінницькі підприємці відповідальні перед туристами, а також активні й постійно вдосконалюють послуги, які надають мешканцям і гостям міста. З повним переліком учасників можна ознайомитися на сайті Національної туристичної організації України.

Фото: Facebook/Департамент маркетингу міста та туризму

Поділитися :