Новини

Про безпеку вінничан у Новорічну ніч подбають майже 500 правоохоронців

31 грудня 2021, 09:58

Головне завдання – забезпечення правопорядку у місцях святкувань, запобігати порушенням правил дорожнього руху, запобігання травмуванню через недотримання заходів безпеки, а також надання за необхідності допомоги учасникам дорожнього руху.

Як повідомляють на сайті Нацполіції Вінниччини, у новорічну ніч у п’яти населених пунктах відбудуться масові заходи. Публічну безпеку та порядок у місцях святкувань та на вулицях населених пунктів забезпечуватимуть близько 500 поліцейських, військовослужбовців Національної гвардії України та рятувальників.

Збільшать кількість слідчо-оперативних та вибухотехнічних груп поліції, які чергуватимуть у добовому режимі. Ситуаційний центр поліції забезпечуватиме цілодобовий моніторинг оперативної обстановки в області та негайне реагування на її зміни.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Одне із завдань правоохоронців – забезпечити контроль за використанням піротехнічних засобів, особливо в місцях святкувань із великим скупченням людей, щоб запобігти травмуванню людей.

Нагадаємо, у Вінниці рішенням міської ради заборонено використання піротехніки на прилеглих територіях закладів ресторанного господарства (кафе, бари, ресторани), на дитячих майданчиках, на прибудинкових територіях.

Читайте також:
Молодіжний центр у Вінниці підготував святкові активності

Поділитися :