Новини

Профорієнтаційний майстер-клас для соціально незахищених верств населення відбувся у Вінниці

14 липня 2023, 09:33

Освоїти нові ніші на ринку праці прийшли близько 100 учасників.

Як повідомляється на сайті Вінницької міської ради, 13 липня у Вінниці відбувся профорієнтаційний майстер-клас з сучасних затребуваних професій. Організований департаментом соціальної політики міської ради та Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом, цей захід дозволив родинам загиблих Захисників та Захисниць, сім'ям опікунів та піклувальників, а також внутрішньо переміщеним особам, які перебувають на обліку в департаменті соціальної політики, ознайомитися з популярними професіями та навчитися їх.

Подія відбулась у Вінницькому обласному молодіжному центрі "Квадрат". Вона входила в програму Всесвітнього дня навичок молоді. Близько 100 учасників прийшли з метою освоєння нових можливостей на ринку праці. Організацію профорієнтаційного заходу підтримав Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб.

"Дуже важливо розповідати людям про сучасні професії, їхні особливості. А також – про можливості, які вони відкривають. А такі події як профорієнтаційний майстер-клас допомагають у цьому!" – каже координаторка Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Світлана Куца.

Учасників профорієнтаційного майстер-класу ознайомили з перспективними напрямками в б’юті індустрії, професією мобільного креатора та техніками створення креативного фото і відео контенту на смартфоні. Крім цього, були пояснені всі нюанси СММ-просування, що допомогло слухачам краще зрозуміти цю сферу.

Засновниця школи-студії візажу та стилю "Колібрі" Людмила Килимнюк розповіла, що попри воєнний стан в країні, ринок праці все одно потребує чимало нових фахівців у сфері краси.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :