Окрім фірмових сала та гірчиці, на фесті презентують унікальні страви: манзарі, меживо, годзя та інші.
Як інформує на своїй сторінці у Фейсбук міський голова Сергій Моргунов, на відвідувачів чекають традиційні рецепти у поєднанні з сучасними кулінарними трендами. У перспективі проєкт допоможе вінницьким рестораторам розвивати напрямок автентичної кухні.
Заходи пройдуть на відкритому повітрі з дотриманням усіх карантинних вимог. На фестивалі працюватиме кілька локацій та ярмарок. Відвідувачі зможуть взяти участь у майстер-класах, дегустаціях та кулінарних змаганнях, послухати лекції. Також передбачені розваги для дітей та концертна програма.
"Разом з подільською кухнею ми популяризуємо і Вінницю як туристичний бренд. І гастроподії лише підсилюють імідж міста як центру гастрономічної культури. Деталі програми ще допрацьовуються. Головне, щоб епідеміологічна ситуація дозволила нам разом з партнерами провести цей колоритний фест. І гості свята могли привезти додому смачні сувеніри і враження", – наголосив Сергій Моргунов.
Додамо, фестиваль "проСАЛО і доСАЛА" пройде на півострові Бригантина 9-10 жовтня.