Новини

Протікала та пропускала тепло: у Вінницько-Хутірському ліцеї розпочали капремонт покрівлі

31 серпня 2023, 14:21

Представники підрядної організації розпочали розбір елементів старої конструкції покрівлі. Після цього має розпочатися монтаж нової конструкції.

Як інформують на сайті міської ради, проектом робіт передбачається заміна старої кроквяної системи, облаштування системи водовідведення, утеплення та, власне, встановлення покриття з металочерепиці. Усі роботи виконуються коштом міського бюджету.

“На жаль, за роки експлуатації ми маємо ситуацію, що стара покрівля, зроблена в 1970-роках, зносилась. А та її частина, ремонт якої виконали за кошт районної ради п’ять років тому, теж мала проблемні ділянки. В результаті, ми сьогодні маємо затікання під час сильних опадів. Це створювало не досить комфортні умови для навчання, псувало стан навчальних приміщень та призводило до суттєвих тепловтрат під час опалювального періоду. Тому, відповідно до доручення міського голови Сергія Моргунова, розпочався капітальний ремонт усієї покрівлі, – розповідає староста Вінницько-Хутірського округу Владислав Кривешко. – Під час капремонту планується заміна покриття не лише основної будівлі школи, а суміжного з нею приміщення майстерні. Таким чином дітям має бути комфортніше та тепліше”.

Також проектом передбачається капітальний ремонт покрівлі ліцейної котельні.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :