Новини

Проєкт безкоштовних занять для дітей "ВінОк" розпочав співпрацю із "Veteran Hub" та "Ветеранським простором"

7 березня 2023, 14:38

У рамках цієї ініціативи проводитимуть майстер-класи для дітей та членів родин захисників й захисниць, ветеранів та полеглих героїв.

Як розповіла "Місту над Бугом" співорганізаторка проєкту "ВінОк" Катерина Ботвіннік, на сьогодні вкрай важливо підтримувати ветеранську спільноту у нашому місті й надавати їй усіляку підтримку.

"Наш проект "ВінОк" мали щастя познайомитися з двома чудовими ветеранськими просторами у Вінниці. Ми прийшли і запропонували те, що, власне, вміємо робити - проводити різноманітні творчі, "релаксні", психологічно комфортні для дітей. А також ми хотіли б спробувати себе в заняттях для дорослих - саме у ветеранській спільноті. Чому? Бо ми відчуваємо, що саме зараз є сенс в це вкладати сили і енергію. Бо ми всі дякуємо і хочемо зробити цю подяку якоюсь суттєвою. Тож ми запропонували партнерство, нас прийняли, і ми за це неймовірно вдячні", - каже Катерина Ботвіннік.


Більше новин – у нашому ТГ-каналі: mnb_vinn


Тож, якщо ваша родина має відповідний статус або ви маєте друзів, знайомих відповідної категорії, яким згодилась би допомога (юридичний супровід, питання реабілітації, працевлаштування, психологічна допомога, допомога у розбудові власного бізнесу, тощо), звертайтесь у Ветеранський простір за адресою Єрусалимка, 8, тел: (067) 959-4065) або Veteran Hub, вул.Славетна, 29, тел: (067) 348-2868).

Також за додатковою інформацією можна звертатися до організаторів проєкту безкоштовних занять для дітей "ВінОк".

Поділитися :