Новини

Ректором Вінницького національного технічного університету обрали Віктора Біліченка

11 грудня 2020, 13:23

Переможець отримав 55,1% голосів.

Як повідомили на сайті Вінницького національного технічного університету, за результатами голосування, новим ректором вишу став Віктор Біліченко.

9 грудня у Вінницькому політесі відбувся 2 тур виборів ректора, у який вийшли 2 кандидатів - професори Віктор Біліченко та Сергій Павлов. За Віктора Біліченка віддали 346 голосів (55,1%), за Сергія Павлова - 216 (34,4%). Жодного з кандидатів не підтримали 11 людей (1,8%).

Голосували всі наукові, науково-педагогічні і педагогічні працівники університету, а також представники студентства та інші штатні працівники.

Віктор Біліченко - доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, академік транспортної академії України, відмінник освіти України, завідувач кафедри автомобілів та транспортного менеджменту. У 1981 році Віктор Біліченко з відзнакою закінчив Вінницький політехнічний інститут за спеціальністю "Автомобілі та автомобільне господарство". З того часу (майже 40 років) працює у Вінницькому національному політехнічному університеті.

Поділитися :