Новини

Ректором Вінницького педуніверситету обрали Наталію Лазаренко

6 листопада 2020, 10:11

Чинного ректора Наталію Лазаренко підтримала переважна більшість виборців. 

5 листопада у Вінницькому педунверситеті відбулися вибори ректора. Працівники та студенти вишу вдруге підтримали чинного ректора Наталію Лазаренко. На своїй сторінці у фейсбук Наталія Лазаренко висловила подяку за довіру та підтримку "своїй педагогічній родині".

"Для мене перемога на виборах - це індикатор правильності обраного нами усіма шляху розвитку нашого рідного університету !!!! Дякую, що у цей складний період так активно підтримали честь і славу нашого Величного Педагогічного!!! Маю честь працювати для Вас - чесних, мудрих, креативних, активних, принципових однодумців!!! Наш університет називають Родинним. І це справедливо!!! Дякую за родинне тепло, яким Ви мене огортали у передвиборчий період!!!! З натхненням продовжую працювати для досягнення нових висот нашого університету!!!", - зауважила Наталія Лазаренко.

Нагадаємо, на крісло ректора Вінницького педу претендували три кандидати: доктор педагогічних наук, професор Наталія Лазаренко, доктор історичних наук, професор Юрій Степанчук та випускник вінницького педагогічного університету, професор Борис Максимчук. Голоси розділилися таким чином:

  • Наталія Лазаренко - 395 голосів
  • Юрій Степанчук - 72 голоси
  • Борис Максимчук - 27 голосів
     

Поділитися :