Новини

Реєстрація для участі в профорієнтаційному майстер-класі стартувала у Вінниці

5 липня 2023, 12:49

Учасникам розкриватимуть актуальні на ринку праці теми, а саме: "Перспективні напрямки в б’юті індустрії", "Професія мобільний креатор. Створення фото- і відео-контенту на смартфоні" та "SMM-просування".

Як інформують на сайті Вінницької міської ради, ініціативу реалізовує департамент соціальної політики ВМР у співпраці з Makeup&hair school Kolibri та Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом. Захід відбудеться 13 липня о 12:00 у МЦ "Квадрат". 

До участі запрошують сім’ї загиблих Захисників та Захисниць, сім’ї зниклих безвісти чи захоплених в полон військовослужбовців та родини з дітьми, які постраждали внаслідок ракетних ударів по інфраструктурі та житловим об’єктам Вінницької громади, в яких є діти.

"Питання підтримки членів родин загиблих, зниклих безвісти чи захоплених в полон військовослужбовців – одне з пріоритетних для вінницької громади і перебуває на особливому контролі в міського голови Сергія Моргунова. Тому у співпраці з Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом ми ставимо перед собою важливе завдання: сприяти створенню умов фінансової незалежності такої категорії вінничан", - зазначає директорка департаменту соціальної політики Валентина Войткова.

На зустрічі перед учасниками виступатимуть такі спікери:

  • Людмила Килимнюк, засновниця школи-студії візажу та стилю «Колібрі», шеф візажист 3-ох сезонів на Ukrainian Fashion Week, а також Vinnica Fashion Days і Podillya Fashion Week.
  • Крістіна Візер – SMM-спеціаліст, мобільний відеограф, автор курсу «Знімай на смартфон», спікер маркетингових конференцій SMM Rocks, WEBPRomo Experts.
  • Ірина Килимнюк – SMM-спеціаліст та копірайтер. Випускниця практичної школи українських комунікацій Bazilik, школи письменницької майстерності та копірайтингу «Риба» та вінницької бізнес-школи Alter Ego.

Зареєструватися на захід можна за посиланням, або за тел.: 50-86-89 з урахуванням вимог Закону України від 01.06.2010р. №2297-VІ «Про захист персональних даних».

Реєстрація триватиме до 12:00 год. 11.07.2023 року.


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :