Новини

Розмовний клуб для дітей та дорослих, які хочуть перейти на українську, започатковують у "Veteran Hub"

16 березня 2023, 09:24

Відвідати заняття можуть члени ветеранської спільноти: діти та рідні захисників та захисниць, а також військовослужбовці та військовослужбовиці.

Як зазначила у коментарі "Місту над Бугом" співзасновниця проєкту безкоштовних якісних занять для дітей "ВінОк" Катерина Ботвіннік, учасники розмовного клубу вчитимуться долати мовний бар’єр та розмовляти живою українською. Заняття в ігровій формі проводитиме Людмила Лисенко.

"Ми з командою проекту "ВінОК", Громадською Організацією "ВільнОсвіта" запрошуємо вас на розмовний клуб української. Я впевнена, що ми не єдині з такою ініціативою, що зараз такі розмовні клуби мусять розквітати по всій країні. Ми вперше робимо таку подію і тримаємо кулачки, щоб це все сталося. Оскільки до всіх прийшло розуміння, що переходити на українську – це питання виживання для нашої країни. Ми хочемо допомогти тим, хто чи вже свідомо переходить, чи тільки замислюється, ми хочемо, щоб ці спроби ставали частішими. Бажаємо, щоб люди розуміли, що такі розмовні клуби – це безпечне середовище, де ніхто не буде сміятися над цими зусиллями, а, навпаки, ми будемо дуже вдячні кожному, хто прийде", – каже Катерина Ботвіннік.

Заняття у розмовному клубі проводяться у комфортній формі, аби не "напружувати" учасників навчання. Майстер-клас – безкоштовний завдяки партнерству "Veteran Hub", проекту "ВінОК" та Громадської Організації "ВільнОсвіта" за фінансової підтримки Boston Ukrainian Action та Lifestylecamper.

"Людмила Лисенко – це просто чудова людина, неймовірна, спілкування з якою будь-якою мовою - це завжди приємно і легко. Тому я дуже раджу всім, хто відноситься до ветеранської спільноти (будь-якого віку, це можуть бути і діти, і дорослі), доєднатись до цього розмовного клубу. І я вас запевняю, що це буде півтори години суцільного задоволення, які дадуть вам перший поштовх вдосконалювати українську", – додала пані Катерина.

Заняття проходять у приміщенні "Veteran Hub" за адресою вул. Славетна 29 (колишня вул. 8 березня). Для запису потрібно зареєструватися за номером телефона +380673482868 або за посиланням. На випадок повітряної тривоги заняття продовжаться в укритті. Перше заняття Розмовного клубу у "Veteran Hub" пройде у четвер, 16 березня. Початок о 18.00

Поділитися :