Новини

Серед мешканців Вінницької ТГ, які завершили повний курс імунізації, розіграють автомобіль

26 серпня 2021, 18:27

Аби мотивувати вінничан вакцинуватись й захистити себе та рідних від коронавірусу, міська влада організовує у Великій Вінниці акцію з розіграшем цінних подарунків.

Рішення щодо проведення акції "Вакцинуйся. Збережи життя" ухвалили сьогодні, 26 серпня, на засіданні виконкому міської ради. Міський голова Сергій Моргунов оголосив, що розігруватись будуть пів сотні телевізорів, пів сотні велосипедів та суперприз – автомобіль Toyota Corolla.

Акція триватиме з початку вересня і по 31 грудня. Для того, щоб всі охочі змогли взяти у ній участь, розіграші призів будуть проводити тричі: 19 жовтня, 15 листопада та 17 грудня.

"Реєстрація учасників акції має розпочатись 1 вересня і завершиться: для першого розіграшу – 17 жовтня, для другого розіграшу – 13 листопада, для третього розіграшу – 15 грудня", – йдеться на сайті міськради.

Вінничани, які взяли участь в першому розіграші, але не виграли призів, автоматично стають учасниками другого та третього розіграшів. Переможців акції визначать за допомогою електронного сервісу, шляхом вибору випадкових чисел серед зареєстрованих учасників. 19 жовтня та 15 листопада буде розіграно по 15 телевізорів та 15 велосипедів. А 17 грудня – 20 телевізорів, 20 велосипедів та суперприз – автомобіль Toyota Corolla.

За словами директора департаменту економіки і інвестицій Максима Мартьянова, долучитись до акції зможуть жителі Вінницької міської територіальної громади віком від 16 років, які мають декларацію із сімейним лікарем.

"Також обов'язковою умомою є проходження повного курсу вакцинації. Тобто потрібно одержати дві дози вакцини, які зареєстровані Міністерством охорони здоров'я України", – розповів Максим Мартьянов.

Щоб стати учасником акції, потрібно буде зареєструватися на офіційному сайті Вінницької міської ради на сторінці "Вакцинуйся. Збережи життя". Також можна буде звернутись із письмовою заявою до будь-якого відділення ЦНАП "Прозорий офіс" Вінниці.

"Я хочу звернутися до всіх вінничан щодо важливості вакцинації і попросити віднестися до цього відповідально. Щоб потім не було нарікань, що порушуються права дітей через онлайн-навчання чи закриті заклади торгівлі, сфери послуг та ринки, або ж люди не можуть користуватись в звичному режимі громадським транспортом. Все у наших руках і все залежить від нас! ", – наголосив Сергій Моргунов.

Фото: www.vmr.gov.ua

Поділитися :