Новини

Сергій Моргунов відвідав вінницьке підприємство ТОВ "Барлінек Інвест" 

16 вересня 2020, 15:07

Збереження робочих місць в умовах епідемії COVID - це пріоритет для команди міського голови Вінниці та виклик для бізнесу.

На своїй сторінці у Фейсбук Сергій Моргунов повідомив, що під час робочого візиту до вінницької компанії «Барлінек Інвест» впевнився в тому, що це вінницьке підприємство змогло адаптуватися до реалій карантину. Оскільки на підприємстві не лише зберегли трудовий колектив, а й створили додаткові робочі місця. Наразі в «Барлінек Інвест» працюють 1200 спеціалістів. Сергій Моргунов зазначив, що збереження робочих місць в умовах епідемії COVID. - 19 - це не лиши пріоритет його  команди, а й виклик для бізнесу.

Зазначається, що «Барлінек» експортує паркетну дошку у 64 країни світу. Попри просідання на ринку будівельних матеріалів, підприємство працює у форматі 24/7. Залучили, зокрема і канал онлайн-продажів. Міський голова наголосив, що на підприємстві приділена увага безпечній роботі персоналу. Зокрема, проводять тестування працівників, також збільшили кількість автобусів, щоб довозити їх на роботу.

Зараз бізнес дуже обережний у прогнозах чи планах. Але «Барлінек» має намір розвиватися за рахунок інноваційних рішень. Нагадаю, що у вінницьке підприємство загалом було інвестовано 110 млн євро. А успішно реалізовані проекти – це і є найкраща реклама для потенційних інвесторів" - написав Сергій Моргунов. 

Поділитися :