Новини

Що робити вінничанам, якщо тепла вода - брудна

30 грудня 2021, 15:20

Це наслідок накопичення бруду в стояках у будинку.

Про це на своїй фб-сторінці повідомляє КП ВМР "Вінницяміськтеплоенерго". Щоб вирішити питання із забрудненням води, необхідно обов’язково звернутися до управителів будинку (управляючі компанії, правління ОСББ чи житлово-експлуатаційні об’єднання), щоб вони прочистили стояки в будинку. Адже за справність внутрішньобудинкової системи відповідають управителі будинків.

КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» здійснює лише підігрів, а не очищення води, яку бере з водопроводу. До та після насосу і на виході гарячої води в будинок від центрального теплового пункту/індивідуального теплового пункту стоять фільтри, які забезпечують гарячу воду належної якості.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Нагадуємо, що відповідно до індивідуальних договорів без обслуговування внутрішньобудинкових систем на послуги з постачання теплової енергії та гарячої води, КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» забезпечує послуги з постачання теплової енергії та з постачання гарячої води у відповідній кількості та якості, що встановлено нормативами, лише до зовнішньої поверхні стіни будівлі. А технічне обслуговування, поточний та капітальний ремонти внутрішньобудинкових систем багатоквартирного будинку здійснюються співвласниками чи залученими ними уповноваженими на виконання таких робіт особами коштом співвласників (п.3 ч.7 ст.14 ЗУ «Про ЖКП»).

Читайте також:
Жителів Вінницької територіальної громади запрошують взяти участь у громадських слуханнях щодо містобудівної документації

Поділитися :