Новини

Сховала ніж на кухні: у Вінницькій області жінка намагалась видати вбивство співмешканця за самогубство

19 січня 2022, 15:48

62 – річна жителька Літинської територіальної громади під час конфлікту нанесла смертельні ножові поранення співмешканцю.

18 січня близько 23:20 мешканка села Новоселиця повідомила до поліції, що її співмешканець вчинив самогубство. За словами заявниці, мертвим вона виявила чоловіка у кімнаті, коли прийшла додому. Про це йдеться на сайті Нацполіції Вінницької області.

На місці злочину, поліцейські виявили на тілі 48-річного чоловіка виявили проникаючі ножові поранення в ділянці грудної клітини та черевної порожнини.

На підставі зібраних речових доказів на місці злочину, проведених слідчих дій поліцейські встановили, що чоловіка вбила його співмешканка. Сховане на кухні знаряддя злочину поліцейські вилучили.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


З’ясувалося, що між потерпілим та затриманою виник побутовий конфлікт під час якого жінка кілька разів вдарила чоловіка ножем. Наразі підозрювана затримана в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі готують матеріали для оголошення їй про підозру в умисному вбивстві. Такий злочин карається ув’язненням терміном до 15 років.

Читайте також:
Вдарив кілька разів ножем і втік: у Вінниці затримали зловмисника через кілька годин після злочину

Поділитися :