Новини

"Сила в єднанні": у ліцеях Вінниці організували благодійні фестивалі до дня Захисників та Захисниць

26 вересня 2023, 09:34

Наразі вдалось зібрати понад 14 тисяч гривень. За ці кошти закуплять турнікети та поповнять аптечки, які передадуть на фронт.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, проведення благодійного фестивалю народної творчості ініціювали у Вінницькому ліцеї №4. До заходу долучились понад 25 майстрів та майстринь, які проводили майстер-класи для ліцеїстів та продавали власні вироби, а виручені кошти донатили на підтримку ЗСУ. Усі охочі могли долучитися до занять з: 

  • рогозоплетіння;
  • лозоплетіння;
  • гончарство;
  • виготовлення шкіряних виробів;
  • створення м’яких іграшок.

В свою чергу, учні виступили перед гостями ярмарку: співали, танцювали та декламували вірші.

Також під час концерту було проведено аукціон та збір коштів на потреби українських військових.

"Цінно, що у фестивалі була задіяна вся шкільна родина, яка робить все, аби якомога швидше настала Перемога. Цього разу наш колектив вирішив подякувати тим людям, завдяки яким, ми щоранку бачимо сонячне небо, а не ракети. Також ми вдячні усім, хто розділив з нами це свято та долучився до благодійного заходу, зокрема, учні з приватної гімназії «Дельфін» та Вінницького ліцею №7. Лише у єднанні ми - сила!" – зауважила директорка ліцею Ольга Важова.

По завершенню заходу підбили підсумки проведення фестивалю. За підрахунками зібрано 14 102 гривні. За ці кошти незабаром будуть закуплені турнікети та поповняться аптечки, які потім передадуть на фронт.

 


Фото: Фейсбук-сторінка "КЗ "Вінницький ліцей №4"

Поділитися :