Новини

Смаколики та необхідні речі передали військовим, які лікуються в медзакладах Вінниці

7 грудня 2023, 13:40

Зокрема на допомогу військовим пішли кошти, які зібрали на благодійному ярмарку Терцентру до Дня Святого Миколая.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, 6 грудня, в день Збройних Сил України, військовим, які проходять лікування в медзакладах міста, передали смаколики, необхідні речі, шкарпетки та мінеральну воду. Кошти зібрали фахівці департаменту соціальної політики міської ради, працівники та підопічні Терцентру.

"Від імені Вінницької міської ради та міського голови Сергія Моргунова я дякую нашим бійцям за те, що вони боронять Україну. Оскільки турбота – один із пріоритетів міської ради, наш обов’язок – підтримувати їх всім можливим. Важливо, що вдалося влаштувати благодійну акцію та підтримати наших бійців, підняти їм настрій, адже 6 грудня – це не тільки День Збройних Сил України та День Святого Миколая. А Святий Миколай, як відомо, творить добрі справи. Тож бажаємо військовим скорішого одужання, а всім нам – Перемоги", – зазначила директорка департаменту соціальної політики Валентина Войткова.

Як розповіла директорка Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Галина Бачинська, нещодавно підопічні та працівники Терцентру долучилися до благодійного ярмарку. Відвідувачі Терцентру ретельно готувалися, щоб зробити хендмейд вироби, які стали досить популярними серед вінничан. За виручені від продажу кошти вдалося зібрати 12 тисяч гривень, на які закупили частину речей та продуктів для військових.

«Ми завжди радо підтримуємо ініціативи департаменту соціальної політики, особливо якщо мова йде про добрі справи», – зазначила Галина Бачинська.

Пакунки з речами та смаколики передали до бійців, які проходять лікування у хірургічному відділенні.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :