Новини

Смертельна ДТП на Вінниччині

13 липня 2021, 12:09

Внаслідок зіткнення машин загинули дві жінки-пішоходи.

Як інформують на сайті Національної поліції у Вінницькій області, аварія сталась близько шостої вечора 12 липня поблизу села Ганнопіль.

За попередньою інформацією слідства, на автодорозі зіткнулись два автомобілі. ДТП сталась у момент виїзду "ВАЗу" з другорядної дороги на головну, по якій рухався автомобіль "BMW X-6". Внаслідок удару іномарку викинуло на узбіччя, де стояли люди. У результаті наїзду дві місцеві мешканки (віком 54 та 64 років) загинули на місці пригоди. Ще одну 69-річну жительку Тульчинського району тілесними ушкодженнями госпіталізували.  

За кермом іномарки перебувала 26-річна вагітна жінка. Її та 38-річного водія "ВАЗу" також ушпиталили. У обох водіїв взяті зразки крові на стан сп'яніння. Автомобілі вилучені на арештмайданчик. 

"Усі обставини та причини аварії встановлює слідство в межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб). За таке правопорушення передбачене покарання – до 10 років позбавлення волі", – повідомляють у поліції. 

Поділитися :