Новини

Смертельно травмував пішохода та втік: на Вінниччині затримали 28-річного водія

31 січня 2024, 12:25

В автопригоді загинув 69-річний чоловік.

Як інформують на сайті ГУНП України у Вінницькій області, близько 18:00 на спецлінію поліції 102 надійшло повідомлення, що в селі Яланець Гайсинського району невідомий автомобіль здійснив наїзд на місцевого жителя та поїхав з місця ДТП. Травми, отримані потерпілим, виявились несумісними з життям.

Поліцейські встановили транспортний засіб та водія, причетного до дорожньо-транспортної пригоди. Ним виявився односелець потерпілого. Затримали 28-річного мешканця Бершадської громади 30 січня.

Затриманий перебував за кермом в стані алкогольного сп’яніння. Після наїзду він відразу втік з місця події, а свій легковик Chevrolet заховав.

"За цим фактом слідчим управлінням розслідується кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння)", - кажуть у поліції.

Водієві загрожує до десяти років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Поділитися :