Новини

Спортивна школа "Вінниця" запрошує на безкоштовні заняття зі стрільби кульової

4 жовтня 2023, 11:47

Набір на безкоштовні тренування зі стрільби по рухомій мішені та стрільбі з пістолета оголошено для хлопців та дівчат віком від 10 до 14 років.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, розкрити спортивний потенціал дітям допоможуть тренери та чинні спортсмени, Майстри спорту міжнародного класу – Валентина Гончарова та Людмила Василюк. Тир МК ДЮСШ знаходиться, на базі ліцею № 22 по вулиці Данила Нечая, 21. 

"Стрільба кульова – це не лише спорт, а й шлях до самовдосконалення та справжньої дисципліни. У нашому колективі ми не лише навчаємо дітей майстерності стрільби, а й допомагаємо їм рости як особистостям. Стрільба – це мистецтво контролю та впевненості й ми разом розвиваємо ці якості. Також на заняттях діти знаходять собі вірних та щирих друзів", - говорить тренерка МКДЮСШ "Вінниця" Валентина Гончарова.

Окрім цього, тренерка зазначає, що у дітей, які вправно тренуються та показують результати є реальна можливість потрапити до основного складу збірної України. 

Для запису та отримання додаткової інформації, звертайтеся за телефонами: 063 104 30 63 Людмила Василюк та 098 795 50 30 Валентина Гончарова.


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :