Новини

"Стань голосом аудіо-казки" : у Вінниці оголосили дитячий конкурс

21 жовтня 2020, 17:08

В рамках соціального проєкту «Почути Серцем» вінницькі підлітки озвучать збірку казок для своїх однолітків із вадами зору, які навчаються у спецшколі-інтернаті Козятинського району.  

Вінницькі  діти озвучуватимуть аудіозбірку казок для своїх однолітків з вадами зору, які навчаються у спецшколі-інтернаті. Соціальний проєкт «Почути Серцем» реалізовує вінницька централізована бібліотечна система і громадська організація «Простір Розвитку Особистості BiblioFan». Про це "Місту над Бугом" розповіла одна з кураторок проєкту Ірина Ісова.

«Це соціальний проєкт, який направлений на дітей учнів спец школи інтернат Самгородської. Вона знаходиться в Козятинському районі, в цій школі навчаються діти із вадами зору. Ми хочемо записати аудіозбірку авторських дитячих казок, яку написали дітки з літературної академії BiblioFan, вони навчалися в ній і написали свої авторські казки. Ми видали збірку, а тепер ми хочемо цю збірку озвучити дитячими голосами та направити до школи-інтернату. Для того, щоб учні школи-інтернату змогли якісно проводити своє дозвілля, можливо вони теж захочуть писати казки», повідомила пані Ірина Ісова.   

Проєкт «Почути Серцем» - переможець конкурсу грантів «Твори добро» за  підтримки Фонду громади  «Подільська громада». За словами Ірини Ісової,  до конкурсантів є певні вимоги:  вік 11-14 років  та вміння  гарно декламувати. 

Охочим озвучувати аудіоказки потрібно надіслати відео (до 1 хвилини), де дитина читає будь-який прозовий уривок або вірш на пошту bibliofan.com@gmail.com.  Переможці конкурсу пройдуть професійний курс ораторського мистецтва.  

Термін подачі заявок  до 24.10.2020 до 22.00.

Поділитися :