Новини

Стійкість громади. У Вінниці капітально ремонтують внутрішньобудинкову систему опалення на Келецькій, 136

26 червня 2024, 16:30

Проведення цих робіт дозволить зменшити кількість аварійних ситуацій та забезпечить мешканців якісною та безперебійною послугою теплопостачання.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, роботи в багатоповерхівці по вул. Келецька, 136 здійснюють в межах підготовки до опалювального сезону. 

Проведення цих робіт з одного боку забезпечить мешканців якісною та безперебійною послугою теплопостачання, з іншого – дозволить зменшити кількість аварійних ситуацій. Це також має заощадити енергоресурси, які теплопостачальні компанії направляють для забезпечення послуг теплопостачання.

Як розповідає директор департаменту житлового господарства міськради Віталій Місецький, через аварійні ситуації втрати енергоресурсів можуть сягати до 15%.

Капітальний ремонт внутрішньобудинкової системи опалення здійснюється коштом міського бюджету в межах першого безкоштовного ремонту для будинків з ОСББ. За цією муніципальною програмою при створенні об'єднання мешканці будинку можуть претендувати на безкоштовний ремонт одного з конструктивних елементів будинку (наприклад, мереж, покрівлі, ліфта тощо).

«Попри те, що ворог хоче припинити життя у наших містах, ми маємо підтримувати порядок, чистоту, ремонтувати елементи будинків», – розповідає директор департаменту житлового господарства міськради Віталій Місецький.

Загалом з початку року у Вінниці з допомогою міського бюджету оновили внутрішньобудинкові мережі уже у шести будинках.

Зокрема, раніше підрядники оновили системи теплопостачання в будинках за адресами: вулиця Лялі Ратушної, 130; вулиця Келецька, 128; вулиця Чорновола, 6; провулок Цегельний, 14; вулиця Стрілецька, 93. А на вулиці А. Бортняка, 14 замінили систему холодного водопостачання.


Фото: ілюстративне

Поділитися :