Новини

""Стоп грип": у Вінниці вакцина від сезонного грипу доступна містянам за півціни

19 жовтня 2020, 13:29

 Цьогоріч вже понад 1200 вінничан зробили щеплення від грипу, в рамках програми "Стоп грип".  

 

 

Як зазначив на своїй сторінці у Фейсбук вінницький міський голова С.Моргунов цього сезону збільшили ресурси муніципальної програми "Стоп Грип" на 40%. Зараз у поліклініки міста вже надійшли перші 6 тисяч доз вакцин проти грипу. Це південнокорейський препарат “GC FLU”, який зареєстрований в Україні та відповідає вимогам Всесвітньої організації охорони здоров'я. 

«Загалом вже понад 1200 вінничан зробили щеплення, серед них – 350 дітей. Усього для міста цього сезону буде придбано 15 тисяч доз – як і передбачено в антикризовій програмі "Вінничани важливі"- написав Сергій Моргунов.

Міський голова також нагадав, що теж щороку робить щеплення від грипу і радить усім обов'язково подбати про захист від цієї недуги. Особливо це стосується людей з груп ризику: дітей та старшого покоління.

 «У нас працює наша програма «Стоп грип» і ми повинні не забувати, що саме люди які більш вразливі до таких захворювань вони повинні у першу чергу вакцинуватися. Ми готові відповідно нашої програми підтримувати таких людей з фінансової точки зору. На сьогодні вже закуплено шість тисяч вакцин. Ми запланували на минулій сесії закупівлю п’ятнадцяти тисяч, тобто з цих п’ятнадцяти вже шість є у наших аптеках і тому я запрошую всіх вінничан скористатись нашою програмою «Стоп грип» - зазначив Сергій Моргунов  

Аби дізнатись як вакцинуватись від грипу з 50% знижкою можна звернутися до свого сімейного лікаря.

 

Поділитися :