Новини

"Стратегічний проєкт": у Вінниці на 60% готовий спорткомплекс на Янгеля

6 січня 2021, 09:41

Наразі до будівлі підвели мережі та влаштували тепловий пункт, налагоджують систему опалення. На це наприкінці 2020 з міського бюджету виділили додаткові кошти.

Як повідомив на своїй фейсбук-сторінці міський голова Сергій Моргунов, у вінницькому Спортивному комплексі по вул. Академіка Янгеля тривають ремонтні роботи. Наразі до будівлі підвели мережі та влаштували тепловий пункт, також налагоджують систему опалення. Фасад практично утеплений, змонтовані скляні вітражі. Будівельники продовжують внутрішні оздоблювальні роботи. Аби виконати цей важливий етап реконструкції, з міського бюджету наприкінці минулого року виділили додатковий ресурс.

"Мене часто запитують, коли спорткомплекс відкриється. Його готовність понад 60%. На жаль, через коронавірус уповільнились темпи робіт на багатьох великих об’єктах. Ми розраховуємо, що маючи співфінансування з державного бюджету, цього року нарешті завершимо масштабну реконструкцію. Вінниця матиме потужну базу для комфортних тренувань і проведення турнірів всеукраїнського рівня. Тут будуть виховуватись майбутні покоління чемпіонів", - зауважив Сергій Моргунов.

Додамо, головною особливістю спортивного комплексу буде 25-метровий басейн на 6 доріжок. Чашу басейну вже відремонтували та підсилили. Згодом відновлять дві вишки для стрибків - єдині у Вінниці. Окрім плавання, тут будуть майданчики для волейболу, баскетболу, мініфутболу, гандболу тощо. Для цього в універсальному залі для ігрових видів спорту площею 730 кв м вже постелили спеціальний паркет.

Фото - фейсбук-сторінка Сергія Моргунова.

Поділитися :