Новини

Суд виніс вирок жителю Тульчинщини, який скоїв смертельну ДТП

17 липня 2024, 10:29

Чоловік проведе за ґратами 10 років. 

Як повідомляють на сайті ГУНП Вінниччини, дорожньо-транспортна пригода сталась у березні минулого року на в’їзді у село Суворовське Тульчинської громади. На місці події поліцейські знайшли уламки автомобіля, причетного до ДТП, внаслідок якої загинув 24-річний місцевий житель. 

Згодом водія розшукали та затримали у цьому ж селі – він переховувався у будинку родичів. 31-річний зловмисник перебував у стані алкогольного сп’яніння, рівень алкоголю у його крові становив 1.75 проміле. Свій автомобіль зловмисник заховав за 5 кілометрів від місця ДТП, поблизу одного із місцевих адміністративних приміщень.

"На підставі зібраних слідчими поліції доказів суд першої інстанції визнав 31-річного жителя Тульчинського району винуватим у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинили смерть потерпілого) та ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України, та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 10 років", - коментують у поліції.


Фото: ГУНП Вінниччини

Поділитися :