Новини

Танцюристи вінницького ансамблю «Грація» виступили на фестивалі «Volyn Dance Festival» 2022

29 вересня 2022, 09:34

Вінницькі танцівники показали найкращий результат за останні 7 місяців.

Як повідомляють у міській раді, вихованці ансамблю спортивного бального танцю «Грація» КЗ «Вінницький міський палац дітей та юнацтва ім. Лялі Ратушної» брали участь у Всеукраїнському турнірі «Volyn Dance Festival» 2022, який відбувався у Луцьку. 

Перші місця вибороли пари:

  • Дмитро Галабурда – Анастасія Ляшенко,
  • Тимофій Гандрибіда - Наталія Шелест.

Призові другі місця за парами ансамблю "Грація": 

  • Антон Мазуренко - Діана Комаренко,
  • Ярослав Василюк – Юля Майборода.

Три пари танцівників посіли почесне третє місце:

  • Роман Колтун - Даша Громадська,
  • Назар Гринчук - Юлія Ксендзова,
  • Арсен Коротков - Даніела Комаренко.

"Юні танцівники старанно готувалися до турніру, адже більшість із пар були створені напередодні та дебютували саме на ньому. Танцюристи гідно продемонстрували свій талант та показали високу виконавську майстерність. Результатом цього стали призові місця", - розповів керівник ансамблю спортивного бального танцю «Грація» Денис Гладкий.

Дмитро Галабурда та Анастасія Ляшенко танцюють у парі менш як рік, але вже досягли високого рівня у своїй віковій категорії. На турнірі у них перше та четверте місця. За місяць перед тим, як стали у пару, Анастасія виступала на Відкритому Чемпіонаті Світу у м. Вільнюс (Литва), де танцювала у 4-х категоріях і у кожній здобула перемогу.

Молодші представники ансамблю – Тимофій Гандрибіда і Наталія Шелест також нещодавно стали у пару.

Наталя займається 5 років, а розпочала в 6 років. Коли танцювала в категорії «Соло» майже завжди посідала призові місця і поверталась додому з кубками та медалями! Нарешті дочекалась свого партнера, - розповів Денис Гладкий.

У своїй віковій категорії юні вихованці ансамблю вибороли два перших місця та спробували себе у старшій віковій категорії та здобули 2 місце. Наразі пара працює і готується до наступних змагань, які проходитимуть у Черкасах.

Тренер та його вихованці дякують воїнам, які боронять країну на фронті й вирішили їх підтримати, перерахувавши частину коштів від благодійного танцювального фестивалю на потреби ЗСУ.

Поділитися :