Новини

Тематичний захід до Дня закоханих провели у вінницькій бібліотеці №13

15 лютого 2024, 10:28

Для учасників відкрили тематичну книжкову виставку та підготували конкурси.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, захід розпочався з розповідей бібліотекарів про історію та факти, пов'язані зі святом закоханих.

Розважальна програма «Я + Ти» стала справжнім святом для юних читачів із ліцею № 21. Для них організували конкурси та розповіли про цікаві факти, пов'язані зі святом закоханих. Основна мета заходу – нагадати про важливість любові, дружби та поваги у нашому житті.

"Програма "Я + Ти" покликана розвантажити дітвору, відволікти від сьогодення, подарувати їм щирі посмішки та веселі згадки про цей день. Сьогодні вкрай важливо, дарувати дітям тепло, любов та турботу", – каже директорка книгозбірні Віра Лебєдєва.

Гра «Знайти половинку» дозволила хлопчикам та дівчаткам відшукати та скласти пари із запропонованих літературних героїв, а у конкурсі «Комплімент» вони змагалися не лише у знанні пестливих слів, а й дізналися значущість таких слів як «любов», «повага» та «товариськість».

"Спостерігати за нашими дітьми сьогодні в межах цього заходу було для мене великою радістю. Вони не лише розважалися та конкурували, але й отримали можливість поближче познайомитись із світом книг та бібліотеки. Дуже дякую нашим бібліотекарям за цю подію, яку вони так вдало організували", – зазначила класна керівниця четвертого класу ліцею № 21 Тетяна Кузьменко.

Наприкінці заходу маленькі ліцеїсти подарували бібліотеці книги.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :