Новини

«Тепло від дому до окопу»: вінницьким підрозділам на передову передають генератори, шанцевий інструмент і 300 окопних свічок

6 грудня 2022, 15:31

50 громад Вінницької області, в тому числі й Вінницька міська територіально громада, приєдналися до акції "Тепло від дому до окопу", щоб підтримати наших захисників. 

Павербанки, генератори, шанцевий інструмент і 300 окопних свічок, передадуть вінницьким підрозділам на передову. Як розповів Місту над Бугом депутат міської ради Олександр Мельник, зібрали найнеобхідніші речі громади Вінниччини, долучившись до акції «Тепло від дому до окопу», оголошеної Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом.

50 громад Вінницької області, в тому числі й Вінницька міська територіально громада, приєдналися до акції "Тепло від дому до окопу", щоб підтримати наших захисників та передати їм тепло і вдячність від нас. Сьогодні ми передаємо буржуйки та шанцевий інструмент, щоб військові могли облаштовувати окопи на передовій. В цілому,  Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб, засновниками якого є Сергій Моргунов та Вячеслав Соколовий, а  очолює Володимир Гройсман, вже передали понад 1500 тонн гуманітарної допомоги за 8 місяців роботи. Працюємо далі, - каже пан Олександр.  

За словами депутата міської ради Володимира Онуфрійчука, таким був запит військових. Гуманітарну допомогу нашим захисникам відправляють щотижня.

Все було: теплі речі та горючі матеріали. Список того, що необхідно дуже великий, тож кожен мешканець нашої області і міської громади безпосередньо, можуть приєднатись. І охочих долучитись до акції "Тепло від дому до окопу" дуже багато, бо усі хочуть підтримати хлопців на передовій та передати вдячність, - розповідає пан Володимир. 

Завезуть воїнам і окопні свічки, виготовлені вихованцями вінницьких центрів підліткових клубів за місцем проживання та їхніми батьками. А також патріотичні дитячі малюнки.

Як зазначив директор центру підліткових клубів за місцем проживання Дмитро Мира, що акція з виготовлення окопних свічок «Подаруй тепло» триває - вінничан, які мають необхідні для цього матеріали - жерстяні банки, картон та парафін, просять принести їх до найближчого центру підліткових клубів. 

Протягом трьох тижнів, діти, підлітки і молодь від Центру підліткових клубів разом з Молодіжною радою міськради створювали окопні свічки. Вони різного розміру і форми, в кого який матеріал був вдома. Коли дитина сама щось робить, то своєю поробкою намагається наблизити нашу перемогу, - каже пан Дмитро. 

Поділитися :