Новини

"Ти переможеш": у Вінниці відзняли соціальний ролик на підтримку онкохворих дітей

5 квітня 2021, 17:55

У ньому дітки з інвалідністю говорять слова підтримки тим дітям, які наразі борються з онкологією.

Як розповіла в ефірі радіо "Місто над Бугом" вінницька благодійниця та ідейниця проекту Діана Мороз, відео поширили близько півсотні користувачів, а ролик спричинив обговорення теми взаємодопомоги. Діана Мороз каже, що вирішила залучити саме діток з інвалідністю, оскільки вони, як ніхто, знають, що таке біль, сила волі і витримка.

"Діти дуже прониклись також ідеєю - підтримати онкохворих діток. Ти більше, що ми зараз не можемо мати прямого контаку з ними, ми не можемо їх фізично підтримати. І соціальний ролик дає таку можливість підтримати всіх онкохворих дітей України. Все-таки моральна підтримка дає набагато більше результату, ніж подарунки чи привітання з якимось святом. Бо коли ти маєш віру в себе (а діти закликають, що треба вірити), це зміцнює дух і додає сил", - наголосила Діана Мороз.

Учасники проекту, які говорять слова підтримки, це Іра Химич, яка має рідкісну недугу - прогерію, тобто передчасне старіння. Також дівчинка з синдромом Дауна Маша Гнатик, дівчатка, які хворіють на цукровий діабет Ліза Панасюк та Ліза Бондар. Серед тих, хто підтримав онкохворих дітей і Марина Мельник, яка має епілепсію та нечуючий Ілля Новіцький.

Поділитися :