Новини

Туристична Вінниця і виклики війни

6 квітня 2023, 10:26

Департамент маркетингу міста та туризму у співпраці з фахівцями інших профільних департаментів Вінницької міської ради започаткував цикл регулярних зустрічей з представниками туристичного бізнесу та сфери гостинності Вінниці.

«Метою такої ініціативи є обговорення актуальних питань для готельєрів, рестораторів, гідів та туристичних компаній з експертами, а також посилення взаємодії між місцевими органами та бізнесом на користь розвитку Вінницької міської територіальної громади», - говорить директор департаменту маркетингу міста та туризму ВМР Олександр Вешелені.

На першій зустрічі він розповів про те, які зміни в екскурсійній, туристичній та готельній сферах заплановані в проєкті нової редакції Закону України «Про туризм», яку готують прийняти в другому читанні цьогоріч, зокрема, про створення Єдиного туристичного реєстру, визначення розвитку внутрішнього та в’їзного туризму, запровадження сучасної термінології тощо.

«Наступні наші зустрічі будуть присвячені важливим темам взаємодії з бізнесом. Наприклад, у квітні для готелів і ресторанів хочемо провести тренінг щодо туристичної привабливості Вінниці й регіону (що рекомендувати туристу на цей сезон). У травні плануємо з департаментом економіки і інвестицій познайомити з механізмами підтримки бізнесу в нашій громаді». Подібні зустрічі будуть відбуватися щомісяця,  – пояснив Олександр Вешелені. 

Поділитися :