Новини

У 2023 році у Вінницьких "Прозорих офісах" понад 5 тисяч людей скористалися сервісом «Ветеран»

12 березня 2024, 12:05

Послуга дає можливість першочергового обслуговування у ЦНАП учасників бойових дій, людей з інвалідністю внаслідок війни, учасників війни, а також членів родин загиблих Захисників України.

Як повідомляє Вінницька міська рада, департамент адміністративних послуг ВМР робить усе можливе для того, щоб наші Захисники, Захисниці та їхні родини отримали кваліфіковану допомогу якнайшвидше.

Сервіс обслуговування громадян «Ветеран» доступний в усіх відділеннях Прозорого офісу. Скористатись адміністративною послугою без черг з сервісом «Ветеран» можна звернувшись до рецепції відділення ЦНАПу й отримати талон першочергового обслуговування.

Також у департаменті адмінпослуг нагадують, що у територіальних відділеннях ЦНАП «Прозорий офіс» «Вишенька» (просп. Космонавтів, 30), «Замостя» (вул. Замостянська, 7) та «Старе місто» (вул. Брацлавська, 85) працюють помічники ветеранів, робота яких спрямована на допомогу ветеранам за принципом «рівний – рівному».

Проконсультуватись перед візитом щодо послуг, які надають у ЦНАПі, переліку документів та перевірки стану звернення можна за телефонами кол-центру: (0432) 65-50-50, (067) 000-266-1, (073) 000-266-1.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :