Новини

У центральному парку Вінниці облаштовують зимове містечко

3 грудня 2021, 15:57

Там планують розташувати ялинку, ковзанку, фудкорт та луна-парк.

На площі біля Літнього театру монтують головну новорічну ялинку міста, та заливають ковзанку просто неба. Зокрема вже встановили генератори, які забезпечуватимуть роботу льодової ковзанки навіть, коли надворі буде плюсова температура повітря.

Світлини з інформаційного порталу Vежа

Поруч розташується фудкорт-зона. Тут свою продукцію представлять місцеві підприємці, які частуватимуть вінничан та гостей міста новорічними стравами, буде представлена грузинська кухня. Охочі зможуть придбати сувеніри.

Світлини з інформаційного порталу Vежа

Також під час новорічних свят, у вінницькому парку, працюватиме чеський луна-парк з цікавими атракціонами для дітей та дорослих. Про це «Місту над Бугом» розповів директор комунального підприємства «Дирекція парків та дозвілля територіальної громади» Олександр Мельник.

«Завершуємо монтажні роботи з облаштування ковзанки, встановлюємо будиночки, в яких буде розміщуватись різдвяний ярмарок, а також вулична торгівля. Триває монтаж нашої новорічної красуні - ялинки і також очікуємо чеського луна-парку, який так само створює святкову атмосферу. Новий крутий луна-парк з різними спецефектами: дим-машинами, ілюмінаціями, - має бути цікаво. Кожен зможе знайти атракціон для себе: будуть і дитячі атракціони, і екстремальні атракціони. Ми очікуємо, що Вінниця повернеться у жовту зону. Нам потрібно пам’ятати про власну безпеку і про безпеку близьких, тому бережіть себе, вакцинуйтесь, будьте здорові і, звісно ж, запрошую усіх на новорічні свята в центральний парк», - розповів пан Олександр.

Ковзанка просто неба і фудкорт-зона у центральному парку Вінниці почнуть працювати напередодні Дня Святого Миколая. Головна новорічна ялинка міста засяє новорічними вогнями 19 грудня. Її висота – 28 метрів. Для прикрашання вінницької ялинки використають понад 300 зелених дерев та майже 4 тисячі новорічних іграшок.

Світлини з інформаційного порталу Vежа

Поділитися :