Новини

У центрі Вінниці молодик пошкодив металевий покажчик розкладу руху транспорту

14 січня 2021, 13:34

Окрім того, він перевернув декілька урн біля зупинок громадського транспорту. Агресивні дії хлопця зафіксували камери "Ситуаційного центру".

Як інформують на фейсбук-сторінці "Ситуаційного центру", цієї ночі, близько пів на дванадцяту, камери відеонагляду зафіксувала компанію із трьох молодих людей на зупинці громадського транспорту театру імені Садовського. Один із молодиків поводив себе доволі агресивно. Спочатку він пошкодив металевий покажчик розкладу руху транспорту, потім з усіх сил гамселив урну ногами, поки та не перевернулася. Після чого він разом з компанією попрямував до іншої зупинки по вулиці Соборна, де перевернув ще одну урну для сміття. 

"Ситуаційний центр" повідомив патрульну поліцію про інцидент та зорієнтував патрулі щодо виявлення та затримання правопорушника. Проте, як повідомила інспекторка "Ситуаційного центру" Віта Балаба, до їх приїзду молодики зникли з поля зору камер відеонагляду та пішли у невідомому напрямку.  

"Рано-вранці, коли на зупинці вже почали збиратися люди, один небайдужий громадянин підняв урну та поставив на місце, а, побачивши пошкоджений покажчик руху транспорту, навіть намагався самостійно його відремонтувати. Приємно, що є такі добросовісні люди, які поважають оточення та турботливо ставляться до майна загального користування", - розповіла Віта Балаба. 

У "Ситуаційному центрі" звертаються до громадян, якщо комусь відома яка-небудь інформація про молодика, який  бушував на громадських зупинках повідомити за номером телефону 067 4 102 101. 

Поділитися :