Новини

У Десні запрацювали безкоштовні гуртки “Дошколярик” та “Творча майстерня” від VinSmart

13 жовтня 2023, 14:38

У гуртках малеча зможе готуватись до школи та займатися творчістю. Наразі до них долучилися понад 30 малюків.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, безкоштовні гуртки від VinSmart Центру в Десні почали діяти з 12 жовтня. За словами старости Деснянського старостинського округу Галини Обливач, батьки малечі неймовірно раді тому, що дітлахи зможуть відвідувати гуртки та отримувати нові знання поруч з домом.

“Якщо раніше багато жителів населеного пункту возили своїх малюків на розвиваючі заняття в місто, то тепер - це все близько та ще й безкоштовно. Тому, від свого імені та від імені батьків, хочу висловити подяку заступниці міського голови Галині Якубович, відділу молодіжної політики міськради та КЗ "Центр підліткових клубів за місцем проживання”, - зазначає очільниця округу.

Мережа VinSmart щороку розширює свої горизонти у роботі з вихованцями й попри виклики, цей рік не став виключенням. Наразі у ВМТГ нараховується 14 Центрів. 

"Відкриття нових напрямів діяльності на прилеглих територіях є активним вектором розвитку для підростаючого покоління, особливо у сьогоднішні нелегкі дні. Педагоги Центру стануть не лише вірними друзями для малюків, а й допоможуть їм поринути у новий світ знань”, – зазначив директор КЗ “Центр підліткових клубів за місцем проживання” Дмитро Мира.

Відкриттю гуртків у селищі передував підготовчий процес з вирішенням їх місцерозташування та подальшого оснащення. В результаті було вирішено, що гуртки запрацюють на базі звільнених шкільних приміщеннях, в яких наразі працює дитячий садок та спортивна кімната.

Усі деталі щодо роботи гуртків, батьки, які записали своїх дітей на заняття зможуть отримати у відповідній вайбер-групі. Також довідкову інформацію можна отримати за телефоном: 50-82-13.

В листопаді для дітей з Деснянського старостинського округу VinSmart також планують відкриття групових занять з англійської мови.

“Ці гуртки розраховані для дошколяриків та дітей 1-2 класу, а також учнів 3 -6 класів. На початок занять з нетерпінням очікують дуже багато діток. Попередньо на ці гуртки записалося майже 50 дітей”, - зазначає Галина Обливач.

 
Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :