Новини

У другому етапі вінницького конкурсу кухарів змагатимуться 13 учасників

19 листопада 2021, 16:51

Кожен з них приготує 3 страви: закуску, десерт та основну страву. Обов'язковим інгредієнтом однієї зі страв має бути вишня, як символ Вінницького стандарту гостинності.

Як повідомляють на сайті Вінницької міськради «The Best Cook», який ініціював міський голова Сергій Моргунов та спільнота гостинності, проводять його з метою підтримки та розвитку гастрокультури та гастротуризму у громаді.

Відомі шеф-кухарі, представники громадських організацій і об'єднань та почесні гості оцінюватимуть страви за такими критеріями:

  • кулінарна майстерність;
  • креативність подачі;
  • автентичність страви.

«Під час жеребкування кожен учасник обрав картку з днем тижня, коли пригощатиме своїми стравами професійне журі. Другий етап конкурсу триватиме до 10 грудня. До фіналу пройде всього 6 кухарів. Вони зустрінуться в одному закладі та готуватимуть з інгредієнтів, які побачать за секунду до старту змагань», - розповіла начальниця відділу розвитку туризму департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради Світлана Циганкова.

Нагадаємо, після другого етапу оберуть 6 фіналістів. Їх оцінюватимуть у 15 грудня. Призери конкурсу отримають дипломи та грошові премії. Призовий фонд складає 113 525 грн.

Поділитися :